Mariëlle kwam net op tijd. Hoe deze dame in een zeer korte tijd structuur brengt in mijn bedrijven en in mijn privéleven en hoofd is ongekend. De spanning is zoveel minder. Kort, bondig, duidelijk, helder en no nonsense mentaliteit. Vriendelijk en warm en toch met het beoogde doel voor ogen. En dat alles gepaard gaan met een flinke dosis positiviteit en humor. Dank je wel Mariëlle voor al je daadkracht en geloof in mij.

Wat fijn dat Marielle van Organiz4U bij me was. Wilde graag beter begrijpen. Nu is voor mij duidelijk hoe ik het ga aanpakken en heb er direct werk van gemaakt. Dank je Marielle

*******************

Mijn man was trots op mij dat het er zo netjes uit ziet. En ik ben er ook super blij mee. Wat ben ik blij met jou! Ook om mee te praten. Jij snapt mij helemaal.

Dankbaar en blij met mijn kennismaking met Marielle. Een erg leuke spontane nuchtere heldere dame. Ze is warm en hartelijk en tegelijkertijd geeft ze je dat wat je nodig hebt. Een luisterend oor, een schop onder je kont of de hartelijkste glimlach als ze ziet dat je hebt toegepast wat je bij haar hebt geleerd!!! Dank, dank, dank Marielle Je bent een superwoman.

Uit de nieuwsbrief van een zakelijke klant:
Begin 2018 heb ik een fantastische dame ontmoet, Marielle Broeks, die mij geholpen heeft om orde en overzicht te krijgen. Dit vanuit haar professie maar ook omdat ze een groot hart heeft. Zij heeft haar eigen bedrijf Organiz4u en heeft alleen al in de afgelopen 3 maanden zoveel bewerkstelligd voor mij dat ik ruimte en rust heb gekregen in het nemen van mijn beslissingen.

Na aanleiding van een inspiratiesessie:
Ik had het nodig om even stil te staan bij wat ik doe en waarom ik het zo doe. Fijn dat ik dat nu weer helderder heb. Ik had alleen niet door dat mijn lijf zo gespannen was. Dacht dat het gewoon was, maar nu kan ik de spanning herkennen én er dus wat mee doen.

Komt hier jouw verhaal?