De plek voor

blogs & nieuwtjes

Wat wil jij voor je volgende verjaardag bereikt hebben?

Nou daar gaan we!

1.       Een succesvol bedrijf hebben

2.       Serieus geld verdienen

3.       Echt druk hebben

Toen ik zo’n drie maanden geleden het theelabeltje met mijn doelen echt bekeek, zag ik dat ik er helemaal naast zat. Ik realiseerde me dat ik niet de juiste doelen had gesteld. De doelen die ik daar las pasten helemaal niet in de fase waarin ik me begaf. En waarom zoveel doelen, waarom moet de lat zo hoog. Blijkbaar vind ik dat ik enorm hard moet werken en ook nog direct succesvol moet zijn.

Daarom heb ik in april mijn 3 ‘onredelijke’ doelen aangepast naar één haalbaar doel: ontdekken of ik (als ondernemer) écht doe waar ik goed in ben.

En?
Ik ontdekte dat ik het toch niet zo leuk vind om alleen een vaardigheidstrucje te leren aan de ander. Ik vind diepgang in de begeleiding zoveel belangrijker en dat vonden mijn klanten ook. Bij iedere ontmoeting was ik namelijk meer aan het coachen dan aan het organizen. Met prachtige resultaten. (Zie de ervaring op mijn website: www.organiz4u.nl). Echt iets toevoegen geeft voldoening, meer nog dan een perfect opgeruimd kantoor of super taakplanning (wat uiteraard ook heel fijn is)…..

Dus, ik ga het anders doen…..ik ben blijkbaar niet alleen organizer, maar ook coach. Door mijn arbeidsverleden heb ik de bonus dat ik weet hoe de commerciële wereld werkt én als werkende moeder weet ik echt wat stress is. Ik begrijp hoe snel je het overzicht kwijt raakt als je het druk hebt. Ik begrijp ook hoe snel je gedrag laat zien wat je eigenlijk niet wilt laten zien. Gedrag dat je helpt te dealen met stress.

Ik wil zoveel mogelijk mensen leren onnodige spanning en stress los te laten. Ik wil werkgevers laten zien dat op tijd ingrijpen bij teveel stress is waar goed werkgeverschap voor staat. Beter nu ingrijpen dan stress te laten uitlopen op een burn out.

Waarom ik anders ben dan andere coaches? Dat laat ik je graag ervaren tijdens een heerlijke bak thee….ben benieuwd welke vraag het theezakje dan voor me in petto heeft.