...een opgeruimd huis

In je woonkamer of slaapkamer is het rommelig. Kasten en lades puilen inmiddels uit. Maar zolang ze dicht zitten, ziet niemand dat. Spullen in huis stapelen zich overal op. Je weet eigenlijk niet meer waar je moet beginnen.
Je gaat voor een overzichtelijker, opgeruimd en warm thuis en tips & trucs hoe je het zo kunt houden.
Laten we kennis maken!

...meer tijd overhouden

Je hebt het gevoel dat je dagen te vol zitten. Je rent de hele dag van hot naar her. Wat je wilde doen vandaag, is niet gelukt. Het gaat elke dag zo. Het wordt tijd om de cirkel te doorbreken en weer grip op je dag krijgen.
Stuur me een bericht!

...een duidelijke administratie

Je kijkt te weinig om naar je administratie. Daardoor vergeet je op tijd je rekening te betalen. Of reageer je te laat op een verzoek voor bijvoorbeeld je verzekering. Je weet eigenlijk niet precies of en hoe je (financiële) zaken geregeld zijn. Hoe fijn zou het zijn om dit overzichtelijk te hebben en te leren hoe je dit zo kunt houden.
Zin in een kopje thee?

...overzicht voor je bedrijf

Als ondernemer moet je zoveel ballen in de lucht houden. Je mailbox, je zakelijke en privé agenda, je vele to do's en zorgen dat je al je documenten terug kunt vinden. Je werkt vaak vanuit thuis, waardoor je privé en bedrijf door elkaar heen gaan lopen. Fijn voor jou (en je gezin) als je dit goed scheidt. Je bent op zoek naar hulp om beter met je overvolle mailbox en agenda om te gaan. Je wilt misschien wel leren JA zeggen tegen de dingen die ertoe doen en beter prioriteiten stellen in je taken.
Maak je een gaatje vrij in je agenda?

hoarden

...hulp bij verzameldwang

Spullen verzamelen is een leuke hobby, maar als het uit de hand loopt, wordt het een probleem. Een verzamelprobleem! Dit wordt ook wel verzameldwang genoemd. Voor iemand met verzameldwang is het lastig om spullen weg te doen en om te kiezen welke spullen belangrijk zijn en welke niet. Afstand doen van bezittingen levert extreme gevoelens van angst en stress op. En toch moet je hierdoor heen. Dat hoeft niet alleen.
Laat me je helpen!