Een Opgeruimd Huis

Jouw vraag
Jij worstelt met een te vol huis, te volle kamers en kasten. Lades puilen uit en je administratie ligt overal. Je hebt er echt last van. Het gaat ook in je hoofd zitten. Je bent de controle kwijtgeraakt. Het is tijd om goed op te gaan ruimen. Opruimen doe je samen met jouw opruimcoach of zoals ik het liever noem, structuurcoach. Omdat we samen op zoek gaan welke structuur bij jou past.

Alle ruimtes in je huis kunnen we aanpakken. De woonkamer, keuken, slaapkamer, werkplek en zolder. De kledingkast of speelgoedkast van je kinderen. En lades die uitpuilen met administratie en rommeltjes.

Je weet dat het anders moet, maar je weet niet meer waar je moet beginnen.
Je besluit op zoek te gaan naar hulp en komt gelukkig bij Organiz4U terecht.

Leer keuzes maken:

  • JA dat wil ik houden

  • NEE dat wil ik niet meer

  • JA dat wil ik graag weggeven of verkopen aan iemand die het nodig heeft

Het GRATIS kennismakingsgesprek
We maken een afspraak om elkaar te ontmoeten of we bellen even. Dit is afhankelijk van waar je woont. Je vertelt me hoe je huis nu voelt, wat je aan wilt pakken en hoe jij wilt dat jouw huis eruit ziet en voelt.

Voorstel
Binnen een paar dagen ontvang je mijn advies over wat ik denk dat nodig is om jouw resultaat te bereiken. Dit advies komt voort uit wat jij mij vertelt hebt. Het advies is uiteraard niet bindend. Misschien heb je zelf een ander idee of andere behoeftes die je nog niet met me hebt willen/durven delen. Tijdens het traject, ontwikkelen de routes zich vaak vanzelf.

En dan gaan we van start
We plannen onze start en samen gaan we aan de slag om van jouw huis een thuis te maken. Een thuis waar je kunt ontspannen en je je lekker voelt. Ik begeleid je graag daarbij, maar jij maakt de beslissingen.

Een organize-sessie duurt zo'n 2 uur per keer. Deze sessies kunnen 'smorgens, 'smiddags, maar ook 'savonds of op zaterdag gepland worden.

We appen en mailen elkaar regelmatig, zodat je het niet alleen doet. Ook na de afronding ben je vrij om gratis contact op te nemen voor wat bijsturing.