VERZAMELPROBLEEM?

Heb je het gevoel dat
jouw huis er erger aan toe is.
Denk je eigenlijk dat je
een verzamelprobleem hebt.


Lees dan eens:

HULP BIJ EEN VERZAMELPROBLEEM.


De route naar een Opgeruimd Huis

1. De hulpvraag

Jij worstelt met een te vol huis, te volle kamers en kasten. Lades puilen uit en je administratie ligt overal. Je hebt er echt last van. Het gaat ook in je hoofd zitten. Je bent de controle kwijtgeraakt.

Alle ruimtes in je huis kunnen we aanpakken. De woonkamer, keuken, slaapkamer, werkplek en zolder. De kledingkast of speelgoedkast van je kinderen. En lades die uitpuilen met administratie.

Je weet dat het anders moet, maar je weet niet meer waar je moet beginnen.
Je besluit op zoek te gaan naar hulp en komt gelukkig bij Organiz4U terecht.


2. Het intakegesprek


We maken een afspraak om elkaar te ontmoeten. Ik kom naar je huis, zodat je me kunt laten zien wat je aan wilt pakken. En hoe jij wilt dat jouw huis eruit ziet en hoe je wilt dat je thuis aanvoelt.


3. Voorstel

Binnen een paar dagen ontvang je mijn advies over wat ik denk dat nodig is om jouw resultaat te bereiken. Dit advies komt voort uit wat jij mij vertelt hebt. Het advies is uiteraard niet bindend. Misschien heb je zelf een ander idee of andere behoeftes die je nog niet met me hebt willen/durven delen. Tijdens het traject, ontwikkelen de routes zich vaak vanzelf.

4. De start

We plannen onze start en samen gaan we aan de slag om van jouw huis een thuis te maken. Een thuis waar je kunt ontspannen en je je lekker voelt. Ik begeleid je graag daarbij, maar jij maakt de beslissingen.

Je leert keuzes te maken over:

  • spullen die je echt een goed gevoel geven of belangrijk zijn om te hebben.
  • spullen die je niet gebruikt of je gewoon in de weg staan. Soms is het lastig om de knoop door te hakken en de spullen weg te geven, te verkopen of goed opbergen. En als het echt niet ander kan weggooien.
  • spullen/papieren waar je iets mee MOET. Een rekening betalen, reageren op een verzoek van een bedrijf, declareren of bewaren omdat het belangrijk is.

Een organize-sessie duurt maximaal 3,5 uur per keer. En niet meer dan 2 sessies op een dag. Deze sessies kunnen 'smorgens, 'smiddags, maar ook 'savonds zijn.

5. Afronding
We appen en mailen elkaar regelmatig, zodat je het nog niet helemaal alleen hoeft te doen. Ik blijf sowieso beschikbaar als je het even niet meer weet of niet verder kunt.