Reacties en ervaringen. Ik deel ze graag met je.

Mariëlle kwam net op tijd. Hoe deze dame in een zeer korte tijd structuur brengt in mijn bedrijven en in mijn privéleven en hoofd is ongekend. De spanning is zoveel minder. Kort, bondig, duidelijk, helder en no nonsense mentaliteit. Vriendelijk en warm en toch met het beoogde doel voor ogen. En dat alles gepaard gaan met een flinke dosis positiviteit en humor. Dank je wel Mariëlle voor al je daadkracht en geloof in mij.

**********

Ik wilde graag dat je me kwam helpen, maar zag er ook tegenop. Ik vond het niet makkelijk dat een ander zag hoe ik leefde. Maar vanaf de eerste ontmoeting met Mariëlle viel deze last van me af. Ik zag gelijk dat je me neemt zoals ik ben en niet over me oordeelt. Erg fijn als je kampt met mijn problematiek. Dankjewel Mariëlle dat je me geholpen hebt mijn huis op orde te krijgen.

D. uit Waalwijk

Lees de mooie en inspirerende impactverhalen van mensen die een Professional Organizer ingehuurd hebben op NBPO_Impactverhalen.pdf


Waarom heeft nooit iemand anders mij in laten zien dat ik duidelijkheid nodig heb. Nu ik dat door heb, vallen er allerlei puzzelstukjes op zijn plaats. Duidelijkheid in huis en duidelijke afspraken, helpen mij. Ze geven me rust en ik hoef nu niet meer elke keer na te denken over dit soort dingen.

Het lukt me gewoon niet om ergens in huis te beginnen. Mariëlle stelt me dan vragen en blijft doorvragen. Zo weet ik weer hoe ik het wil en wat ik wil. Ook leert ze me om de klussen kleiner te maken, omdat ik alles tegelijk wil doen lukt het niet. Nu ik meer in kleinere klussen kan denken lukt het beter om ergens aan te beginnen en af te maken.

N. uit Waalwijk

**********

Wat begon in een donker hok, ongezellig en verstopt, is er nu ruimte voor mij. Mijn huisje wordt steeds meer van mij. Er is weer licht en ruimte in huis om te ademen. Het lukt me beter om mijn huis bij te houden en ik voel me er veiliger. Mariëlle is een hele lieve, begripvolle en geduldige vrouw. Ze kijkt echt naar wat ik nodig heb en wat haalbaar is die dag. Stapje voor stapje. Zo heb ik al flinke stappen gezet.

Puck uit Sprang-Capelle

**********

Cliënt met ADHD
Je stemt je echt af op de specifieke persoonlijke omstandigheden die mij beïnvloeden tijdens het proces. Door in te spelen op mijn gevoelens, wensen en behoeften in het moment zelf, werd er niet alleen opgeruimd in huis, maar ontstond er ook ruimte in mijn hoofd

**********

Na aanleiding van een inspiratiesessie:
Ik had het nodig om even stil te staan bij wat ik doe en waarom ik het zo doe. Fijn dat ik dat nu weer helderder heb. Ik had alleen niet door dat mijn lijf zo gespannen was. Dacht dat het gewoon was, maar nu kan ik de spanning herkennen én er dus wat mee doen.

**********

Kind van een cliënt:
Ik ben zoooooooo blij dat jij mama komt helpen. Want mama is moe. Jij bent lief.

Wat fijn dat Marielle van Organiz4U bij me was. Wilde graag beter begrijpen. Nu is voor mij duidelijk hoe ik het ga aanpakken en heb er direct werk van gemaakt. Dank je Marielle

**********

Mariëlle is eerlijk, lief en oprecht. Ze wil echt dat ik een rustiger leven krijg. Die oprechte houding zorgt ervoor dat ik haar vertrouw en echt in beweging kom.

**********

Mijn man was trots op mij dat het er zo netjes uit ziet. En ik ben er ook super blij mee. Wat ben ik blij met jou! Ook om mee te praten. Jij snapt mij helemaal.

**********

We hebben al veel gedaan, Mariëlle, maar we zijn er nog niet. Maar ik zie wel dat we er gaan komen. Ik krijg steeds meer overzicht en ideeën wat ik anders wil in huis. Het is fijn om het niet alleen te hoeven doen. En ik ben blij dat je alle spullen die in je auto passen gelijk meeneemt, dan is het maar weg.

A. uit Waalwijk

**********

Cliënt kampt met depressies:
Ik weet niet hoe je het doet, maar het is je gelukt om mij zover te krijgen dat ik keuzes maak. En het nog leuk vind ook. Blij met jou.

**********

2021 - een interview voor de NCRV-gids


..